Retour Zenden

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u gebruik maken van onderstaande formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren
- Verzegelde producten zoals tubes en potjes. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar.

Kreatop
Oranjestraat 9 5401 CB Uden
Telefoon: 0413 260 916
KvK: NL37RABO0174954700
BTW#: NL150723994:B01

HERROEPINGS FORMULIER

 1. Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst herroep:*
  Ongeldige invoer
 2. Bestelnummer*
  Ongeldige invoer
 3. Besteld op*
  Ongeldige invoer
 4. Ontvangen op*
  Ongeldige invoer
 5. Naam besteller*
  Ongeldige invoer
 6. Adres besteller*
  Ongeldige invoer
 7. IBAN rekeningnummer*
  Ongeldige invoer
 8. E-mail adres indiener van dit formulier*
  Ongeldige invoer
 9. Ongeldige invoer

ideal240