header water makeup

Grimas Dirt Pasta

dirtpaste | 8717277261400 |
Array
€ 10,55
Zonder BTW € 8,72
BTW € 1,83
3-5d.gif
Grimas Dirt Paste is een gelige zeer dikke pasta die kan worden gebruikt voor onder andere Zombie effecten. De structuur blijft beperkte tijd modelleerbaar. De pasta kan worden gekleurd met make-up. Dirt Paste is verkrijgbaar in een tube van 60 ml

Werkwijze
Voor een extra hechting de huid eerst reinigen met Grimas Cleansing Lotion. Dirt Paste brengt u op de huid aan met een Derma Wax Spatel. Door de stevige structuur van Dirt Paste kunt u 3-dimensionale effecten bereiken.
U kunt Dirt Paste ongekleurd toepassen of de aangebrachte pasta kleuren met Grimas Water Make-up.
De verpakking goed sluiten na gebruik.
Verwijderen
Schraap de Dirt Paste met een Derma Wax Spatel van de huid. Restanten Dirt Paste eerst met koud water en daarna met water en zeep van de huid verwijderen.
Als er Dirt Paste op de kleding is gekomen, spoel dit dan uit onder de kraan. Laat het kledingstuk vervolgens weken in een sopje met een voorwasmiddel (Biotex). Was het daarna op de hand uit of doe het in de wasmachine.Werkwijze
Schraap met de bolle ronde kant van de Derma Wax Spatel de Derma Wax uit de pot. Door te schrapen, maakt u de textuur alvast een beetje soepel. Vervolgens maakt u de was werkbaar door hem twee of drie keer met de spatel afwisselend aan te brengen op en weer af te schrapen van de muis van de hand. De was moet soepel maar ook stevig zijn en mag absoluut niet te zacht en te kleverig worden.
Breng de Derma Wax met de bolle ronde kant van de spatel aan op de huid en strijk de randen dicht zodat er geen vet of vocht onder kan komen. Met het topje van de vinger en een klein beetje Grimas Cleansing Cream strijkt u de Derma Wax glad en egaliseert u de randjes. Dep het geheel met een droog en schoon make-up sponsje. Hierdoor verwijdert u de overtollige Cleansing Cream en creëert u het effect van een 'huidstructuur'.
Poeder het geheel met een make-up sponsje met Grimas Transparent Powder om te matteren en te fixeren, draai het sponsje om en dep met de schone zijde door tot het overtollige poeder is weggewerkt.

ideal240